Motomehed tõid Türi krossilt neli auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas kihutas Kihli krossirajal kõige kiiremate tsiklite MX Openi klassis esimese auhinna vääriliselt.
Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas kihutas Kihli krossirajal kõige kiiremate tsiklite MX Openi klassis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa võidusõitjad teenisid Türi külje all Kihli rajal motokrossi Top 200 karikavõistluste kolmandal etapil ühe esimese ja kolm kolmandat poodiumikohta.

Kõige kiiremas, MX Open A klassis naasis kahe sõidu kokkuvõttes etapivõiduga Pärnu motoklubi värvides kihutav Harri Kullas. Esimeses sõidus läks stardist juhtima Gert Krestinov (Motoextreme), kuid Kullas pääses temast peagi mööda ja tuiskas esimesena finišisse. Teise koha punktid korjas Krestinov ja kolmandana lõpetas Erki Kahro (Kahro Racing).

Teist sõitu juhtis mitu ringi avasõidu neljas mees Indrek Mägi (Mägi Racing), kuid siis möödusid temast nii Krestinov kui Kullas. Kui mõni ring enne lõppu Krestinovi tsikkel töölepingu lõpetas, oli taas Kullase käes kord esimesena finišeerida. Teisena ületas lõpujoone Kahro ja kolmandana Mägi.

Harrastajate klassis MX Open B ei leidunud Türil väärilist vastast sarja liidrile Marek Sonnile (Kose AMK), kes mõlemad sõidud võitis Kermo Uue (MK AEX) ja Tihemetsa klubi võistleja Günther Põllumäe ees.

C-klassis osutus kiireimaks Riko Muttik (Mägi Racing), võitjale järgnesid Hardi Prans (Sõmerpalu MK) ja Risto Ild (Pärnu MK). Naiste konkurentsis teenis esimese auhinna narvalanna Lybov Leontyeva, teiseks tuli Teele Raja (HRC Eesti Racing Team) ja kolmanda koha vääriliselt kihutas Pärnu motoklubi sõitja Loree Roots.

Top 200 karikasarja järgmine etapp sõidetakse 23. juunil Aravete krossirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles