Rimide parim teenindaja töötab Pärnus

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helve Pulk.
Helve Pulk. Foto: PP

Rimi korraldas oma kaupluseketi parimate töötajate leidmiseks konkursi, mille tulemusel võitis tiitli Rimi nobenäpp 2011 Pärnu hüpermarketi kassateenindaja Helve Pulk (pildil).

Pulk on Rimis töötanud viis aastat ja niisama kaua on ta nobenäpu võistlustel osalenud. Seekordse võidu puhul sai ta auhinnaks ligi 1000eurose reisi vabalt valitud kohta. “Pole veel kindlalt otsustanud, kuhu sõita, tahaks mõnda sellisesse kohta, kus seni veel käinud pole,” sõnas võitja.

Äsja ametikõrgendust saanud Pulk palus kassateenindajast kassateenindusjuhiks tõusnuna, et tal lubataks aeg-ajalt tagatoast tagasi saali klientidega suhtlema tulla.

Naine kinnitab, et talle meeldib väga inimestega suhelda.

“Kui ala meeldib, pole see töö sugugi raske ja tüütu,” kinnitas Pulk. “Ausõna, ma tõesti naudin oma tööd.”

Kõnealusel konkursil osalevad Rimi töötajad kõikjalt Eestist ja viie aasta jooksul on võistlejaid olnud 638. Rimi personalijuht Õrne Lainde rääkis, et kui esimesel aastal oli olulisim teenindaja kiirus, siis nüüdseks hinnatakse parima väljaselgitamisel muidki oskusi, näiteks eri situatsioonide lahendamine, tehakse pimeoste ja näidata tuleb üldisi teadmisi oma õigustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles