Linnakodaniku tähelepanekuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Foto on illuistreeriv.
Koer. Foto on illuistreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

31. mail ilmus artikkel ”Tallinna kenneliklubi korraldas Pärnus näituse”, mille lõpuosas oli lause ”Samuti võetakse meid alati Pärnus hästi ja sõbralikult vastu”.

Minul aga mõru maik suus ja pettumus suur. Helistasin Tallinna kenneliklubisse, et oma neljajalgset leidlapsest sõpra kirja panna. Minu hea tahe luhtus, kuna kõne vastuvõtja ei saanud aru eesti keelest!

Korduvalt toonitati, et rääkigu ma vene või inglise keeles, milles ma pole väga kodus. Pealegi on minu emakeel eesti keel ja kui juba korraldatakse koertenäitus, peavad korraldajad suutma suhelda kohalikus keeles.

Teine tähelepanek: kes ja kelle loal saagis puid metsa ääres Koidula peatuses Raeküla poole paremat kätt Papiniidu elamurajoonis?

Kolmas tähelepanek: Koidula gümnaasiumi juures on kõrge lipumast, mille tipus on lipujäänused. Kurb, et seda ei märka koolirahvas, muidu oleks lipp ammu vahetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles