Kodulinna merekarud seilavad maailma tippseltskonnas

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi auliikme Aivar Tuulbergi jahti Katariina II roolib tiitlivõistlustel Karl-Hannes Tagu.
Pärnu jahtklubi auliikme Aivar Tuulbergi jahti Katariina II roolib tiitlivõistlustel Karl-Hannes Tagu. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Sel nädalal võistlevad Pärnu jahtklubi sportlased kolmes riigis maailmameistritiitlite nimel: avamerepurjetajad seilavad Hollandis, Zoom8 klassi noored jahivad medaleid Soomes ja Laser 4,7 klassi roolimehed purjetavad Poolas.

Esmaspäeval Hollandis Haagis alanud ORC-klassi MMil osaleb seitse Eesti jahti, neist kaks seilab Pärnu jahtklubi lipu all. Aivar Tuulbergi Katariina II rooliratast hoiab Karl-Hannes Tagu. Soote sätivad pärnakad Jaan Akermann ja August Luure, tallinlased Peter Šaraškin ja Henri Lepik, saarlane Kevin Grass ning itaallane Lorenzo Bodini.

Ott Kikkase Sugarit juhib tiitlivõistlustel Hollandi vetel itaallane Sandro Montefusco. Meeskonda kuuluvad Karl-Robert Trink ja Marjaliisa Umb Pärnust, Siim Ots Saaremaalt ning Paolo Bucciarelli, Paolo Montefusco ja Matteo Polli Itaaliast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles