Sportlastele jagati stipendiume

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma.
Liina Laasma. Foto: PP

Kultuuriminister Rein Lang määras 2011. aasta teise poolaasta riiklikud spordistipendiumid kokku 71 sportlasele.

210 euro suuruse igakuise stipendiumi saavad jalgrattasportlane Grete Treier, judoka Künter Rothberg, kergejõustiklased Anna Iljuðtðenko, Liina Laasma ja Grit Ðadeiko, laskesportlane Anžela Voronova, purjetajad Deniss Karpak ja Karl-Martin Rammo, sulgpallur Raul Must, suusataja Kaarel Nurmsalu, sõudja Kaisa Pajusalu, tennisist Jürgen Zopp, ujujad Martti Aljand ja Martin Liivamägi.

140 euro suuruse kuustipendiumi saajate hulgas on Pärnumaalt 470-klassi purjetamises Londoni olümpiaregatti sihtivad õed Marjaliisa ja Elise Umb, sõudja Sten-Erik Anderson, veemotos maailmameistri tiitli võitnud Ott Joala ning rannavõrkpallur Rivo Vesik.

Riigi spordistipendiumide määramise komisjonile laekusid tähtajaks 30 spordiorganisatsiooni taotlused 111 kandidaadiga. Teise poolaasta stipendiumide maksmiseks kulub kokku 65 520 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles