Kajab: Pärnu linna ühistranspordist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saa siis nüüd aru sellest ühistranspordist! Pärnu linnas mõnepeatuseliseks sõiduks kuluva kahe euroga saab edukalt sõita ka Pärnust Tallinna.
Saa siis nüüd aru sellest ühistranspordist! Pärnu linnas mõnepeatuseliseks sõiduks kuluva kahe euroga saab edukalt sõita ka Pärnust Tallinna. Foto: Mailiis Ollino

Olen 1948. aastal sündinud ja abikaasa sünniaasta on 1941. Juba 30 aastat omame Pärnu linnas väikest kinnisvara, kus aprillist-maist oktoobri-novembrini jõudumööda toimetame

Seoses sellega maksame Pärnu linnale makse (maamaks, elekter, prügivedu). Tõsi, me ei ole Pärnu linna elanikud (mees on küll sünnilt pärnakas).

Kui 1. juulil Pärnu bussijaamas ühistranspordi kaarti isikustada tahtsin, sain ebameeldiva üllatuse osaliseks, et vaatamata vanusele pean 30 päeva sõidu eest maksma 25 eurot või ostma kaheeuroseid üksikpileteid.

Meie koduke asub Savi, Raba ja Kirsi tänava vahelisel maa-alal, kus buss käib ainult kord tunnis. Selles linnaosas ei ole ainsatki kauplust. Lähimad poed on Ülejõe Selver ja Tallinna maantee Rimid. Et käia nädalas kord–paar toidu järel, pean maksma 25 eurot kuus ja kui abikaasa ostab ka 30 päeva pileti, maksame 50 eurot igapäevasele leivale peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles