Jõustruktuurid vallutavad Pärnumaa spordiplatsid

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõustruktuuride spordimängudel lööb kunagiste sporditippude seas kaasa kettaheitekorüfee Aleksander Tammert.
Jõustruktuuride spordimängudel lööb kunagiste sporditippude seas kaasa kettaheitekorüfee Aleksander Tammert. Foto: Tairo Lutter

Neljapäeval ja reedel toimuvad Paikusel ja selle lähistel kuuendad jõustruktuuride spordimängud.

Sisekaitseakadeemia ja kaitsepolitseiamet ootavad 14 võistlusalale osalema üle 500 jõustruktuurides tegutseva sportlase. Osalejaid on 12 asutusest ja organisatsioonist, mille seast suurima delegatsiooni – 110 võistlejat – paneb välja Kaitseliit.

Mitmel alal näeb mõõtu võtmas Eesti kunagisi või praegusi tippsportlasi, näiteks teeb kettaheitekorüfee Aleksander Tammert kaasa Kaitseliidu võistkonnas ja meie sõudetipp ja politsei spordiliidu president Allar Raja jahib sisesõudmise kõrval  medalit jõurajal.

Spordimängudel võisteldakse jalgpallis, tänavakorvpallis, rannavõrkpallis, lauatennises, jõu kahevõistluses, sisesõudmises, kergejõustikus, orienteerumises, jalgrattakrossis, males, teenistuspüstolist laskmises, discgolf’is, crossfit’is ja juhtide võistluses.

Võistlustel osalevad häirekeskuse, Kaitseliidu, kaitsepolitseiameti, kaitseväe, prokuratuuri, politsei- ja piirivalveameti, päästeameti, sisekaitseakadeemia, siseministeeriumi, maksu- ja tolliameti, siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse ning justiitsministeeriumi vanglateenistuse võistkond.

Jõustruktuuride spordimängud algatas kümme aastat tagasi politsei spordiliit. Eesmärk on populariseerida sportlikke ja tervislikke eluviise riigi jõustruktuurides ja nende partnerorganisatsioonides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles