60 aastat tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Lugesin hiljuti ajalehest kirjutust: “Kas riie võib rikkuda meest?” Juttu oli muu hulgas noormehest, kes oma lubjaste töörõivastega määris autobussis kaaskodanike riideid.

Lugesin hiljuti ajalehest kirjutust: “Kas riie võib rikkuda meest?” Juttu oli muu hulgas noormehest, kes oma lubjaste töörõivastega Sageli esineb seda Raeküla liinil, millist kasutavad ka autobaasi remonditöökoja ja garaaži töötajad. Olles pealaest jalatallani õlide ja muude määrdeainetega koos, sõidavad nad päevas mitu korda üldkasutatava autobussiga Raeküla autopargist Riia maanteel asuvasse baasi või siis Henno tänavale ja sealt Raekülla tagasi.

Muidugi jääb nende riietest plekke ja õlilaike bussi istekohtade polstrile ja sealt kaaskodanike riietele. Kas need­samad mehaanikud ei võiks jätta määrdunud tööriided töökotta ja astuda üldkasutatavasse sõidukisse riietega, mis on enam-vähem puhtad?

Pärnu Kommunist 23. augustil 1958
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles