Nädalavahetus tuleb vihmane

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm kisub vihmale.
Ilm kisub vihmale. Foto: Arvo Meeks

Lähipäevil valitseb hoovihmadega ja enamasti pilves ilm, sooja tuleb pisut alla 20 kraadi.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on ööl vastu laupäeva pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, kohati esineb äikest ja sajuhood võivad tugevad olla. Puhub lõunakaare tuul viis kuni kümme, öö hakul rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 13st 18 kraadini. Hommikuks saartel pilvisus hõreneb, sajud on harvad ja tuul pöördub läände.

Laupäeva päeval Lääne-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja hoovihma sajab mõnes kohas. Puhub edela- ja läänetuul neli kuni üheksa, õhtul saartel iiliti 14 meetrit sekundis. Ida-Eestis on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest. Õhtu poole sajuhood hõrenevad. Tuul pöördub lõunast läände, puhudes kolm kuni seitse meetrit sekundit. Õhusooja tuleb 17–22 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva esineb selgimisi ja kohati sajab hoovihma. Pärast keskööd pilvisus tiheneb ja hommikuks muutub sadu laialdasemaks, paiguti võib äikest olla. Tuul puhub lõunast, Ida-Eestis pöördub loodesse ja põhja, puhudes kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. Õhutemperatuur ulatub kaheksast 13, rannikul 16 kraadini.

Pühapäeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, tihedamalt on vihmahooge ida pool. Tuul puhub lõunast, Ida-Eestis loodest ja põhjast kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. sooja on 15–19 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva Lääne-Eestis pilvisus hõreneb ja suurt sadu pole oodata. Ida-Eestis on pilvisem ja sajab hoovihma. Puhub läänetuul kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. Õhusooja on seitse kuni 12, rannikul 16 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti sajab hoovihma. Puhub läänetuul kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 18–20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles