Sangpommitõstjad tõid kopsaka medalisaagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdi Killing võitis Eesti meistri kulla kuni 78 kilogrammi kaaluvate sangpommitõstjate seas.
Valdi Killing võitis Eesti meistri kulla kuni 78 kilogrammi kaaluvate sangpommitõstjate seas. Foto: Erakogu

Jõgevamaal Palamusel lõppenud sangpommitõstmise Eesti meistrivõistlustel teenisid Pärnumaa sporlased kuus kuldset, viis hõbedast ja kolm pronksikarva medalit.

Audru spordiklubi esindajatest võitsid meistritiitli Ado Mets kuni 15aastaste poiste konkurentsis, Matis Uustalu juunioride arvestuses ja Valdi Killing meeste 78 kilo kehakaalus. Paikuse mees Toivo Põldur oli parim meesveteranide seas, Sindi piiga Siiri Univer võidutses naisjuunioride võistlusel ja Aive Vahter Saarde vallast pärjati naiste Eesti meistriks.

Hõbemedali vääriliselt sikutasid rasket rauda Audru sportlastest Rasmus Prints, Jan-Erik Vahter ja Koidu Killing. Teise pjedestaalikoha hõivasid veel Andre Sassor Halinga vallast ja Madis Tähiste Paikuselt.

Pronksmedali said Arvi Õismann Audrust, Ülle Miil Sindist ja Pärnumaa teatevõistkond, kuhu kuulusid Toivo Põldur, Valdi Killing ning Ado Mets. Neljanda kohaga pidi leppima Mairo Uustalu Audrust.

Kokku selgusid Eesti meistrid 16 arvestuses alates 11aastastest poistest ja lõpetades üle 60aastaste veteranidega. Õrnema soo esindajate vahel jagati välja neli komplekti medaleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles