Eesti esiaerutaja lõpetas hooaja ränkraske maratoniga Portugalis

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Never again!” (Mitte kunagi enam) oli Joosep Karsoni esimene emotsioon pärast maratonidistantsi läbimist ehkki ta juba teab, et peab neid sõnu sööma.
“Never again!” (Mitte kunagi enam) oli Joosep Karsoni esimene emotsioon pärast maratonidistantsi läbimist ehkki ta juba teab, et peab neid sõnu sööma. Foto: Joosep Karlsoni Facebooki lehekülg

Eesti parim kanuusõitja Joosep Karlson lõpetas Portugalis U23 MMil maratoni seitsmenda kohaga.

Maratonidistantsil sõideti kuus 3,6kilomeetri pikkust ringi ja üks kilomeetripikkune ring. Pärast teist ringi tuli võistlejail iga ringi lõpus paadiga kaldale tulla ja läbida 100 meetrit paadiga joostes.

„Stardist kuni teise ringi lõpuni tundus seis hea ja roosiline. Esimeses ülejooksus sain aga šoki osaliseks: minu jooksukiirus ei olnud kuidagi võrreldav esimese viie mehega. Seda on vaja spetsiaalselt treenida, et see käpas oleks,” kommenteeris Karlson raskeks kujunenud võistlust. „Seinu tuli ette mitu, aga õnneks said need viisakalt ületatud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles