Merekarud klaarisid lühirajal omavahelisi arveid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sugari meeskond pani oma paremuse kodulahel veenva ülekaaluga maksma.
Sugari meeskond pani oma paremuse kodulahel veenva ülekaaluga maksma. Foto: Nikos Pantis

Pärnu jahtklubi avamerepurjetad võistlesid kahel päeval kodulahel lühirajal. Läänekaarest puhunud nõrgavõitu tuulte toel suutsid regati korraldajad laupäeval korraldada ühe võistlussõidu ja pühapäeval kolm sõitu.

Suuremate purjekate LYS I grupis oli kindlalt parim Ott Kikkase jaht Sugar, kus rooli hoidis Marjaliisa Umb ja soote sättisid Sven Feofanov, Taavi Vaigla, Karl-Robert Trink, Tiit Saulep, Tõnu Eensalu ja Alari Akermann. Teise auhinna vääriliselt seilas Masu tiim Keith Luur (roolimees), Andrus Aarna, Angus Aarna Ant, Külli Martinson, Helge Tabur, Jaanika Linno, Heiki Jersov ja Erki Raivo Martinson. Kolmanda koha saanud Port Arturi pardal purjetasid kapten Mihkel Kose juhtimisel Raido Lembit, Kunnar Sipelgas, Viljo Vetik, Kaspar Ojasalu ja Tõnu Kallast.

Kherpi tiim teenis väiksemate purjekate konkurentsis lühirajasõidus esimese auhinna.
Kherpi tiim teenis väiksemate purjekate konkurentsis lühirajasõidus esimese auhinna. Foto: Eesti jahtklubide liit

LYS II arvestuses võitis regati Kherpi meeskond Mart Sameli (kapten), Imre Velling, Eero Runge ja Jüri Sõrmus. Teise koha said jahil Riin purjetanud Ergo Padul, Ülar Nisumaa, Aivo Kiivit, Ivar Birk ja Piret Rüütel. Kolmanda auhinna pälvis Lily tiim koosseisus Rain Liiber, Riho Liiber, Marko Rebane, Grete Märtson, Harles Kiveste ja Margus Must.

Sel nädalavahetusel purjetavad Eesti ja lähinaabrite noored roolimehed rahvusvahelisel Pärnu sügisregatil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles