Pärnu motoklubi poisid kaitsevad Belgias Eesti spordi au

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn kihutab Belgias 85 ccm masinaklassis.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn kihutab Belgias 85 ccm masinaklassis. Foto: Rauno Kais

Homme ja ülehomme kihutavad 13 riigi motosportlased Belgias noorte rahvuste krossil Coupe de l’Avenir. Open-klassis kuuluvad Eesti koondisse Jörgen-Matthias Talviku ja Marek Künnapas Pärnu motoklubist ning tallinlane Hans Priidel.

85 ccm tsiklite sõitudes võistlevad Belgias Eesti lipu all pärnakas Joosep Pärn, Motoextreme’i klubi esindaja Tristan Uiga ja Mikk Kallion Sõmerpalu klubist.

Kõige nooremate motomeeste 65 ccm masinaklassis lähevad võistlustulle Romeo Pikand Viljandist, Mark Peterson Valgast ja Richard Paat klubist AYR Racing Team.

47. korda toimuva noorte rahvuste krossi võitu jahivad Šveitsi, Rootsi, Taani, Eesti, Suurbritannia, Prantsusmaa, Saksamaa, Portugali, Belgia, Soome, Luksemburgi, Läti ja Iirimaa koondis. Mullu võitsid eestlased Open-klassis esikoha ja said üldarvestuses viienda tulemuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles