Harri Kullas võitis Hollandis teise auhinna

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi edukaim krossisõitja Harri Kullas alustas talvist superkrossihooaega poodiumikohaga Hollandis.
Pärnu motoklubi edukaim krossisõitja Harri Kullas alustas talvist superkrossihooaega poodiumikohaga Hollandis. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi värvides kihutav Harri Kullas sai Hollandis Zuidbroekis mainekal superkrossil kahe päeva kokkuvõttes teise koha.

Avapäeva finaalsõidus haaras Kullas juba stardist liidrikoha, suurendas seejärel oma edu lähimate jälitajate eest turvaliseks ja võttis kindla võidu. Meie mehe järel tuiskas teisena finišisse ameeriklane Nick Schmidt ja kolmas oli prantslane Cedric Soubeyras.

Teisel päeval ebaõnnestus Kullasel start ja pärnakas tuli avaringilt kaheksandana. Sõidu edenedes suutis ta oma positsiooni oluliselt parandada ja neljandana lõpetada. Esikolmikusse kuulusid Schmidt, Soubeyras ja teine nimekas prantslane Gregory Aranda. Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas Kullas Schmidti järel ja Soubeyrase ees teise koha.

Eeloleval nädalavahetusel võistleb Kullas Soomes Tampere sisehallis Euroopa talvise superkrossi karikasarja etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles