Judokad võitsid Eesti meistrivõistlustelt kaheksa medalit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Trever Ojala, Marta Kesküla, Margit Tomberg, Deivid Aoveer ja treener Asko Looga.
Vasakult: Trever Ojala, Marta Kesküla, Margit Tomberg, Deivid Aoveer ja treener Asko Looga. Foto: Erakogu

Pühapäeval Tartus A. Le Coqi spordihoones Eesti judomeistrivõistlustel astus kahes vanuserühmas tatamile tiitlit püüdma ühtekokku 164 sportlast.

Pärnu Samurai judoklubi oli esindatud kaheksa ja Audru Aitado kolme noorsportlasega.

U18 vanuseklassis krooniti neidude seas esimest korda Eesti meistriks kahe kindla matšivõiduga Margit Tomberg (–48 kg, Samurai). Hõbemedal riputati kaela ühe võiduga Marta Keskülale (–48 kg, Samurai) ja kahe võiduga Merit Tarkusele (–57 kg, Aitado), kes sügisest õpib Audentese spordikoolis.

Samas eaklassis teenisid noormeeste seas pronksmedali Deivid Aoveer (–60 kg, Samurai), Sander Šapkin (–90 kg, Aitado) ja Trever Ojala (+90 kg, Samurai).

Naiste arvestuses teenisid kahe ilusa võidu järel pronksmedali Margit Tomberg (–48 kg, Samurai) ja Tarkus (–57 kg, Aitado).

Meeste arvestuses võitis ainsana oma veerandfinaali nooruke Joonas Lauri (–60 kg, Samurai), kuid seejärel kaotas tasavägise poolfinaali hilisemale võitjale ja napilt pronksikohtumisegi.

Edukad noorsportlased treenivad Kristjan Hendriksoni (Aitado) ja Asko Looga (Samurai) käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles