Veebruari lõpp jätkub päevaste plusskraadidega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruari viimased päevad jätkuvad väheste sademete ja päevaste soojakraadidega.
Veebruari viimased päevad jätkuvad väheste sademete ja päevaste soojakraadidega. Foto: Lilli Tölp

Veebruari viimased päevad jätkuvad väheste sademete ja päevaste soojakraadidega.

Ilmateenistuse teatel ööl vastu teisipäeva pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab lund, lörtsi ja ka vihma. Sajuvõimalus on seejuures suurem Ida-Eestis. Esineb jäidet. Puhub loodetuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 13–15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –2 kuni 3 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub loodetuul 4–9, ennelõunal saartel ja rannikul puhanguti 12–14 meetrit sekudis. Sooja on 1–6 kraadi. Õhtul läheb mõnevõrra külmemaks.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega suurema sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4–9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 0 ja –5 kraadi vahele. Kolmapäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega, suurema sajuta ilm. Päeval tugevneb lääne- ja loodetuul 5–11, rannikul puhanguti 14–17 meetrit sekundis. Sooja tuleb 1–5 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib vähest lörtsi sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–18 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –1 kuni 3 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati vähest lörtsi või lund. Loodetuul nõrgeneb pärastlõunal 5–10 meetrit sekundis. Sooja on 1–5 kraadi, kuid õhtuks langeb õhutemperatuur 0 kuni –5 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles