Kolmas triumf jäi tulemata: vollenoored leppisid meistrivõistlustel pronksiga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli meeskond saavutas kolmanda koha.
Pärnu spordikooli meeskond saavutas kolmanda koha. Foto: volley.ee

Pühapäeval selgus Rakveres kuni 20aastaste noormeeste Eesti võrkpalli meister, kelleks osutus Tallinna Selveri spordikool. Koduvõistkond Rakvere spordikool saavutas teise ja Pärnu spordikool kolmanda koha. 

Käimasoleval hooajal olid A-vanuseklassi noormehed omavahel madistanud kahel korral, kui oktoobris Eesti karikavõistlustel võitis kuldmedali Pärnu. Edu saatis Toomas Jasmini juhendatavaid pärnakaid ka veebruaris EVF karikavõistlustel.

Nüüd oli suvepealinlastel šanss teha kübaratrikk. Paraku tuli kolme võidu kõrvale kaks kaotustki: hõbetiimile Rakverele jäädi alla 2:3 ja võitjatele pealinnast 1:3.

Pärnu tiimis mängisid Kaur Kristjan Anton, Kaur Erik Kais, Sander Kasela, Allar Keskülla, Karl Mattias Prangli, Mattias Rahuoja, Artur Riis, Märt Tammearu ja Richard Voogel. Jasmini võistkonna parimaks valiti Tammearu.

Parimad mängijad: Märt Tammearu paremal.
Parimad mängijad: Märt Tammearu paremal. Foto: Volley.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles