Tamar Nassar tõmbas pärast meistritiitlit karjäärile joone alla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamar Nassar.
Tamar Nassar. Foto: Pm

Pärnu võrkpalliklubi tempomees Tamar Nassar, kellele alatasa meeldib nalja visata, oli pärast tiitlivõitu ühes asjas surmtõsine: tema profikarjäär on lõppenud.

"Eks vanus pressi peale. Vigastusigi esineb. Aeg, mis läheb enda tervena hoidmiseks, ei kaalu enam seda üles. Ravile ja taastumisele kuluv aeg kaalub rõõmu ja naudingu üles," jutustas 2010. aastast Pärnu võrkpalliklubi särki kandnud 34aastane mängija. 

Nassar plaanib spordist täielikult eemalduda. "Ma tean, et mul tuleb kindlasti igatsus peale. Kuidagi peab ennast liigutama, see on fakt. Muidu olen nagu see mees," viipas tempomees taamal olnud tiimi mänedžeri Jaanus Nõmmsalu kõhule. "Mul on ju oma ettevõte, hakkan sellele rohkem aega pühenduma. Tegeleme taimekasvatuse automaatikaga, mõtleme välja eri lahendusi."

Kas saate rahuliku südamega spordist taanduda? "Muidugi, särk on ju šampusega koos ja kleepub. Paremat moodust on võimatu näha," vastas Nassar.

Karjääri võttis ta kokku ühe sõnaga – pikk. "2003–2019, on palju higistatud küll," tunnistas temporündaja, kes tipphetkena tõi esile iga päeva, mil sai trennis higistada. 

Kahemeetrine temporündaja nentis, et finaalid ei olnud ilusad. "Kohmetud mängud olid, välja arvatud kaks viimast, mis olid vähemalt tasavägised. On tunduvalt ilusamaid finaale olnud," arvas Nassar.

Milles peitus võidu võti? "Noh, see Pablo (Chizoba Neves Atu hüüdnimi, M. P.) võttis lõpuks jalad tagumiku alt välja ja hakkas liigutama ennast. Kuus kilo võttis kaalust alla, sai kannad maast lahti ka. Kuus kilo ei ole nali," kinnitas hea jutuga tempomees. "Seda näitab statistika ka, et Pablo oli hoos. Tema najal me elasime." 

Sellise mänguga on Atut vist keeruline järgmiselgi hooajal kinni hoida? "Seda tuleb tähtsamate ninade käest küsida. Mina ei usu, et ta jääb," vastas Nassar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles