Meistriliiga rannajalgpallurid ronisid raskest seisust välja ja jõudsid finaalturniirile

Märt Pilme
, reporter
Copy
Rannajalgpall Pärnu rannas.
Rannajalgpall Pärnu rannas. Foto: Lilli Tölp

Täna selgitati Pärnu plaažil välja need neli rannajalgpalli satsi, kes jätkavad Eesti meistritiitlile mängimist.

Tänavu madistas meistriliigas viis tiimi, ent finaaletapile pääses neli. Pärnu tiim BSC Üksjalgvärav Elementmaster hoidis enne tänast etappi üheksa silmaga neljandat kohta, ent konkurent Saue JK oli vaid kolme silma ehk ühe võidu kaugusel.

Tänases avamatšis läksidki play-off'i koha eest heitlevad tiimid omavahel vastamisi. Ehkki mäng oli võrdne, suutsid sauekad võimalusi paremini realiseerida ja võitsid 5:1. Saue triumf tähendas, et nad püüdsid Pärnu üheksa silma peal kinni ja parem omavaheliste mängude suhe andis neile paariks tunniks neljanda koha.

Teises matšis pidid pärnakad korda saatma väikestviisi ime ja teenima liiga kindla liidri BSC Thunder Häckeri vastu punkte. See õnnestuski ja kuidas veel: 7:4 võiduga haarati uuesti neljas koht, ent Sauel ootas üks mäng ees. 

Pärnakad pidid lootma, et Saue ei alistaks normaalajal SK Augur Enemati, ja nii läkski. Ehkki Saue tuli 1:3 kaotuseisust viimasel minutil 3:3 viigini, suutis Augur värava lüüa ja 4:3 võidu võtta.

Finaalturniir toimub pärnakate osalusel 24. augustil Tallinnas. Nõmme spordikeskuses toimuval finaalturniiril kohtuvad poolfinaalides Thunder Häcker - Üksjalgvärav ning Nõmme OlyBet ja mullune meister Augur Enemat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles