Politsei otsib Raplamaal kodunt lahkunud Kevinit ja Romekit (2)

Pärnu Postimees
Copy
Politsei otsib 14aastast Kevinit.
Politsei otsib 14aastast Kevinit. Foto: Erakogu

Politsei palub avalikkuse abi, et teha kindlaks eile Raplast lahkunud 14aastase Kevini ja 15aastase Romeki asukoht.

Häirekeskusele andsid murelikud lähedased poiste kadumisest teada eile. Politsei andmeil liiguvad poisid ringi koos ja viimase info kohaselt võisid nad minna Pärnu.

Politseinikud on kontrollinud poiste võimalikke asukohti, kogunud infot lähedastelt ja tuttavatelt, kuid paraku pole neid seni leitud.

14aastane Kevin on umbes 165 sentimeetrit pikk ja tal on helepruunid juuksed. Kodunt lahkudes oli Kevinil seljas must kapuutsiga pusa, jalas rohelised lühikesed püksid ja peas nokkmüts. Kaasa võttis ta musta seljakoti.

Politsei otsib 14aastast Kevinit.
Politsei otsib 14aastast Kevinit. Foto: Erakogu

15aastane Romek on sportliku kehaehitusega, umbes 170 sentimeetrit pikk ja tal on pruunid juuksed. Seljas võib tal olla helehall Nike dressipluus, jalas hallid lühikesed püksid või sinised teksapüksid ja valgete kirjadega Nike tossud. Peas võib ta kanda nokkmütsi. Samuti võivad Romekil kaasas olla must üle pea selga tõmmatav jope ja must seljakott.

Politsei otsib 15aastast Romekit.
Politsei otsib 15aastast Romekit. Foto: Erakogu

Politsei palub kõigil, kes on Kevinit ja Romekit näinud või teavad midagi poiste asupaiga kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles