Tõstamaa vald järjestas aasta tegijad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa aasta tegijate hulgas troonib suvel Tõstamaa mõisas etendunud “Pruutide kooli” autor ja lavastaja Gerda Kordemets.
Tõstamaa aasta tegijate hulgas troonib suvel Tõstamaa mõisas etendunud “Pruutide kooli” autor ja lavastaja Gerda Kordemets. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Tõstamaa vallavanema ja volikogu esimehe aastalõpuvastuvõtul selgusid aasta tegijad, kelle tavakohaselt määravadki vallavalitsus ja -volikogu, tunnustus jõudis 2011. aasta eest kuue tegusa inimeseni.

Aasta tegijate hulgas troonib suvel Tõstamaa mõisas etendunud “Pruutide kooli” autor ja lavastaja Gerda Kordemets. Lavastus pälvis Eesti rahvuskultuuri fondi preemia ja Pärnumaa kultuurivaldkonna aasta üllataja tiitli.

Ligi 1470 elanikuga omavalitsuse tegijad on ka Euroopa juunioride meister odaviskes ja Pärnumaa aasta parim spordineiu Liina Laasma ja tema treener Jaan Tamm, kes nimetati Pärnumaa aasta parimaks noortetreeneriks.

Järjestusse jäävad samuti Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta teoks nimetatud “RäimeWesti” mõtte algatajad ja korraldajad Pille Paalam ja Ülle Tamm, kes ühtlasi on Manija saarevaht, ning Toomas Mitt kui Eesti aasta õpetaja, Pärnumaa aasta koolijuht, Tõstamaa keskkooli direktor ja SA Tõstamaa Mõisa juhataja, vallaelu jäädvustaja läbi fotokaamera objektiivi.

Oma valla aasta tegijaid valitakse Tõstamaal 2002. aastast. Alates 2007ndast on tunnustatute hulgas olnud odaviskaja Liina Laasma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles