Innove otsib aasta karjäärispetsialisti

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Aasta karjäärispetsialist 2010" nominent Kätlin Muru Pärnu õppenõustamiskeskusest.
"Aasta karjäärispetsialist 2010" nominent Kätlin Muru Pärnu õppenõustamiskeskusest. Foto: Erakogu

Sihtasutus Innove kuulutab välja konkursi „Aasta karjäärispetsialist 2011“, et tunnustada karjäärikoordinaatoreid, karjääriinfo spetsialiste ja karjäärinõustajaid.

Aasta karjäärispetsialistide valimise eesmärk on esile tõsta spetsialiste, kes on 2011. aasta jooksul silmapaistvalt tegutsenud ning nende töö on olnud märkimisväärne ja oluline karjääriteenuste arendamisel. Tunnustusauhind jagatakse välja kolmes kategoorias: aasta karjäärikoordinaator; aasta karjääriinfo spetsialist; aasta karjäärinõustaja.

Iga inimene seisab oma elus valikute ees – kas ja kuidas jätkata õpinguid, millist eriala või elukutset omandada, kuhu tööle asuda, kas vahetada töökohta. Karjäärispetsialistide ülesanne on inimesi nende valikute tegemisel toetada. „Eestis töötab 200 karjäärispetsialisti selle nimel, et inimestel oleks lihtsam tulevikuvalikuid teha,“ ütles Sihtasutus Innove karjääri- ja nõustamisteenuste arenduskeskuse juhataja Margit Rammo.  

Tunnustamiseks võivad kandidaate esitada kõik üksikisikud ja organisatsioonid. Soovitaja olemasolul võib karjäärspetsialist ka ise oma kandidatuuri esitada.

Kandidaatide esitamiseks tuleb täidetud kandideerimisvorm saata hiljemalt 8. veebruariks meiliaadressil tunnustamine@innove.ee  või postiaadressil SA Innove, Lõõtsa 4, Tallinn 11415; märksõna „Aasta karjäärispetsialist”.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles