Galerii Kunstiklubi paneb taiesed väljanäitusele

Copy

Pärnu kunstiklubi hakkas täna üles sättima tänavukevadist ülevaatenäitust “Vahendeid valimata”. Keeruliste aegade tõttu väljapaneku ametlikku avamist ei toimu, huvilised saavad kaaslinlaste kätetööd kaema minna teisipäevast.

Sel aastal eksponeeritakse aastanäitusel maale, joonistusi, kollaaže, installatsioone ja fotosid. Eesmärk on kunstnikke inspireerida, katsetamaks kunstivorme teoste loomisel.

Näitusel löövad kaasa Marju Lorentson, Malle Heinonen, Ly Saat, Tiina Erala, Ervin Raud, Ülle Randma, Ella Žuliene, Svetlena Markina, Ljudmilla Ljulko ja Aili Mets.

Klubi on viimaste aastate näitustel lähtunud eri teemadest: 2017. aastal kandsid klubi ülevaatenäitused pealkirja “Ärkamisetärkamisemärkamine” ja “Popurrii”, tunamullu “Ja värvid said otsa ...” ja läinud aastal “Head isu!”. Eelmiste näituste puhul tõdeti, et klubi liikmed viljelevad eri tehnikaid ja teosed on alati eripalgelised hoolimata näitust ühendavast teemast.

Pärnu kunstiklubi avab kunstide majas kevadise ülevaatenäituse.
Pärnu kunstiklubi avab kunstide majas kevadise ülevaatenäituse. Foto: Alar Raudoja

Siinne kunstiklubi asutati 1976. aastal. Klubi eelkäija oli Pärnu I kultuurimaja kunstiring. Klubi ühendab peamiselt harrastuskunstnikke Pärnust ja Pärnumaalt.

Linnagalerii kunstnike maja näitus jääb kunstihuvilistele valla 30. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles