Lauamängijad võidutsesid karikavõistlustel

Märt Pilme
, reporter
Copy
Lauamängude mitmevõistlusel võetakse mõõtu koroonas, males, kabes ja lauatennises.
Lauamängude mitmevõistlusel võetakse mõõtu koroonas, males, kabes ja lauatennises. Foto: Meelis Meilbaumi/virumaa Teataja

Nädalavahetusel toimusid Tihemetsas Pärnumaa lahtised meistrivõistlused lauamängude (male, kabe, koroona, lauatennis) mitmevõistluses. Ühtlasi oli tegemist kuueetapiliste Eesti karikavõistluste teise mõõduvõtuga.

Pärnumaa sportlased olid esirinnas mitmes klassis. Tüdrukute seas saavutas Anette Einmann esimese ja Ingeliina Kore kolmanda tulemuse. Poiste hulgas teenisid samad kohad vastavalt Rauno Einmann ja Randar Rätsep.

Naiste arvestuses oli Pille Viies teine ja Margit Viies kolmas. Naisveteranide seas hõivasid pärnumaalased kogu pjedestaali: võitis Ilme Rand, kellele järgnesid Kaja Nõlvak ja Ljudmilla Ljulko.

Meeste esimeses võistlusklassis saavutas Eiki Lehemets kolmanda ja Oole Rits neljanda koha. Teises võistlusklassis tuli Jaan Seljamäe pronksile. Kolmandas võistlusklassis oli Harri Tiik teine, Enn Pruul neljas ja Heino Merilaine viies.

Võistkondlikult osales viis maakonda ja Eesti karikavõistluste arvestuses võitis 187 punktiga Pärnumaa. Järgnesid Harju-, Tartu-, Rapla- ja Saaremaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles