GALERII Jõulumäel selgusid maakonna parimad kettagolfarid

Märt Pilme
, reporter
Copy

Laupäeval kogunes Jõulumäe tervisespordikeskusesse 80 kettagolfarit, et omakeskis selgitada välja Pärnumaa lahtiste meistrivõistluste tšempionid. Üks ring mängiti nii punasel kui kollasel rajal ja nõnda selgusid medalivõitjad viies klassis.

Meeste avatud divisjonis oli parim Eesti tippmängija Silver Lätt, kes kaks ringi läbis tulemusega 15 alla par’i. Hõbeda võttis Jaan Maiste (-7) ja pronksi Marthen Tasalain (-6).

Naiste seaski võidutses vaid disc golf’ist elatuv ja Pärnumaa viimase kahe aasta parim naissportlane Kristin Tattar (-8). Maailma tipule järgnesid Laura Kikkas (+12) ja Meeri Rätsep (+20).

Üle 40aastastest meestest oli parim hiljuti Eesti meistrivõistlustel triumfeerinud Raimo Kimmel (-5). Teise koha saavutas Urmas Lääne (-4) ja kolmanda Eero Peterson (-4).

Meesjuunioride divisjonis moodustasid esikolmiku Heigo Tamberg (+3), Markus Laksberg (+10) ja Markkus Kõre (+12).

Kõige osavõtjarohkema ehk 30 mängijaga harrastajate divisjonis said medali kaela Mattias Oga (+1), Madis Pallas (+2) ja Tambet Nugin (+3).

Mõõduvõtu korraldas kettagolfiklubi Hole-in-One liige Margo Peters koos Pärnumaa spordiliidu ja Jõulumäe tervisespordikeskusega.

Kodumaakonna talvised meistrid selguvad detsembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles