Hädaolukorra uus meditsiinijuht tuleb Pärnust (2)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Urmas Sule
Urmas Sule Foto: Erakogu

Detsembrist Lääne-Tallinna keskhaiglat juhtima asuva Arkadi Popovi asemel saab terviseameti kriisistaabi hädaolukorra meditsiinijuhiks Pärnu haigla juht Urmas Sule, kes kriisistaabi tööd hakkab juhtima 1. detsembrist.

Terviseameti pressiesindaja Simmo Saar kinnitas Sule asumist meditsiinijuhiks. Sule jääb juhtima ka Pärnu haiglat.“See on kaalutletud otsus valitsuse, terviseameti ja mõistagi sotsiaalministeeriumi tasemel. Läbi on räägitud ja kooskõlastatud nii Pärnu haigla nõukogu kui juhatusega, kuidas haigla saab selles olukorras samamoodi efektiivselt jätkata,” rääkis Sule, kelle kinnitusel on nendega, kes praegu haigla juhtimisse panustavad, kõik läbi arutatud ja ülesanded jagatud.

Sule tõdes, et hakkab nüüd tööle nii Pärnu haigla kui riigi hüvanguks.

“Kuigi tegelen oluliste ja suurte asjadega, on paralleelselt teisigi töid ja tegemisi, mis sellesse tulevasse formaati sobitada,” märkis Sule. “Nüüd tuleb vaadata, kuidas organiseerida üleminekuperiood nii, et kõik sujuks, ja samal ajal tulevikku vaadata.”

Popov rääkis täna hommikul ERRi raadiouudistele, et pakib tuleval teisipäeval oma asjad terviseametis ja siis saab meditsiinijuhiks keegi teine tubli inimene.

Popov asub uude ametisse 5. detsembril ja Lääne-Tallinna keskhaigla senine juht Imbi Moks jätkab juhatuse liikmena.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles