Vaprus palkas 19aastase Levadia ääremängija, hooaja avamatš lükkub viiruse tõttu edasi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Anton Krutogolov.
Anton Krutogolov. Foto: Pärnu Vaprus.

Jalgpalli meistriliigasse tõusnud Pärnu Vaprus lõi käed 19aastase ääremängija Anton Krutogoloviga.

Enne Pärnuga liitumist kuulus 19aastane jalgpallur Tallinna FCI Levadia süsteemi. Mullu istus ta 12 mängus sealse meistriliiga tiimi pingil ja pääses neist kahel platsilegi kokku 19 minutiks. Põhilised mänguminutid tulid duubelrivistuses, kui Krutogolov lõi esiliigas 17 mänguga seitse väravat. Ühtlasi on pealinnas sündinud noormees esindanud Eesti U17, U18 ja U19 koondist kokku 22 korral. Enne Pärnuga liitumist käis poolkaitsja end näitamas Viljandi Tulevikus.

“Olen väga õnnelik, et mul tekkis võimalus liituda Pärnu Vaprusega. Meeskond ja juhtkond võtsid mind vastu väga soojalt ning loodan, et koostöö kõigiga sujub. Hooaja eesmärk on saada tugevaid mänge ja areneda nii mängija kui ka inimesena. Pärnus on selleks kõik eeldused olemas ning loodan kasutada mulle antud võimalusi 100 protsenti,” rääkis Krutogolov klubi vahendusel.

Krutogolovi kõrval on kahe hooaja vahel pärnakatega liitunud poolkaitsjad Marek Kaljumäe ja Tauno Tekko.

Vaprusel oli eile viies hooajaeelne matš, kui kaotas 0:1 mullusele hõbedasatsile Paidele.

Meistriliiga hooaeg pidi algama 5. märtsil tiitlikaitsja FC Flora vastu, ent kuna vastaste rivistusest avastati kooronapositiivne ja kogu pealinna meeskond määrati isolatsiooni, lükati see mäng edasi. Nõnda alustavad Vaprad Karud punktide peale mängimist 14. märtsil Narvas sealse Transiga.

Reedel andis Vaprus teada, et tiimiga liitus ka poolkaitsja Devid Lehter, kes lõi mullu esiliigas FC Elva eest 19 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles