Tugevad isikud kinolinal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Swenkad” räägib salgast Lõuna-Aafrika Vabariigi epakatest meestest, kelle välimuses peegeldub nende sisemine hinge- ja vaimuelu, olevik ja tulevik.
„Swenkad” räägib salgast Lõuna-Aafrika Vabariigi epakatest meestest, kelle välimuses peegeldub nende sisemine hinge- ja vaimuelu, olevik ja tulevik. Foto: Internet

Täna ja homme kell 18 näeb Pärnu uue kunsti muuseumis tasuta dokumentaalfilmisarja “Tugevad isiksused”.


Täna kell 18 linastub Rootsi autorite Johan Palmgreni ja Åsa Blanchi film “Ebba ja Torgny – armastuse imelised teed”.



Torgny tegi Ebbale abieluettepaneku 20aastaselt. Ebba isa ütles tollal “ei”.



60 aastat hiljem kohtuvad “noored” taas. Film jutustab armastusest ja saatusest, kahtlustavatest sugulastest ja surma eest põgenemisest. Kunagi pole hilja armuda.



Homme kell 18 linastub Jeppe Ronde Lõuna-Aafrikas filmitud linateos “Swenkad”.



Apartheidijärgses Lõuna-Aafrikas riietub grupp mehi epakatesse kostüümidesse. Üleslöömine pole vaid väline, selles peitub meeste sisemine hinge- ja vaimuelu, olevik ja tulevik.



Humoorikate portreedega jätkub filmisari 31. jaanuarini. Kõik seansid on tasuta. Filmid on tõlgitud eesti keelde. Programmi on koostanud Veronika Uusna ja Vaiko Edur. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles