parnu

Galerii ⟩ Pärnu restoranide nädala avapäev pani peakokad proovile, tulemus üllatas

Peakokad pandi proovile, tulemuseks väga vähe õigeid vastuseid. FOTO: Jüri Looring

Pärnu restoranide nädal sai täna avalöögi Estonia spaahotelli konverentsikeskuses, kus 20 teemanädalal osaleva restorani esindajad pandi proovile toidu pimedegusteerimisel. Pärnus seitsmendat korda toimuva maitseelamusi pakkuv ettevõtmine algas esimest puhku avaliku üritusega, millest võtsid osa nii meisterkokad, kohalikud väiketootjad kui lapsed.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Toidunädala avapäeva juht Andres Torm kuulutas seejärel välja pimemaitsmise, kus kokkadel tuli ampsu nägemata meki ja lõhna järgi ära arvata kolme toidu peamised koostisosad. See ülesanne osutus arvatust keerulisemaks. Kokkade kõrval osalesid pimedegusteerimisel telenägu Erki Sarapuu ja raadiohääl Andres Puusepp. Endalegi üllatuseks tuli silmad kinni katta ka Lea Kaldal, kes julgustuseks kutsus appi kolleegi.

Esimene lusikasuupiste oli veganitoit, mille õigeid koostisosi ei tundnud ära ei profid ega kodus söögi vaaritajad.

06.11.2021 10.11.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto