Keskkonnahariduskeskuse ehitab Wesico Ehitus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse hoone eskiis.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse hoone eskiis. Foto: Erakogu

MTÜ Pärnumaa Omavalitsuste Liit sõlmib keskkonnahariduskeskuse projekteerimise ja ehitamise hankelepingu maksumusega 3,35 miljonit eurot ühispakkujatega Wesico Project OÜ ja Wesico Ehitus OÜ.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo ütles, et osaühingutel tekib õigus hankelepingu sõlmimiseks pärast liidu poolt Sihtasutusele Keskkonnainvesteeringute Keskus esitatud lisarahataotluse rahuldamist summas 410 242 eurot.

Hankega projekteeritakse ja ehitatakse Pärnu linna aadressile Tammsaare puiestee 57 keskkonnahariduskeskuse hoone ja haljastatakse õueala.

Mullu novembris otsustas Pärnu linnavalitsus tagasi lükata kõik Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse hoone ehitamise hankele laekunud pakkumised, sest kõigi maksumus ületas taotluseelarve järgset riigihanke eeldatavat maksumust.

Hankele laekus kokku kaheksa pakkumist, mille maksumus jäi vahemikku 4,2–5,8 miljonit eurot, samas kui tööde eeldatav maksumus ilma käibemaksuta oli kolm miljonit eurot.

Keskkonnahariduskeskuse ehitaja leiti kolmandal katsel. Kaks eelmist hanget nurjusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles