Aiandushuvilistele pakutakse koolitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiandushuvilistele pakutakse koolitust.
Aiandushuvilistele pakutakse koolitust. Foto: Henn Soodla

Pärnu aianduse ja mesinduse selts (AMS) korraldab projekti "Kõik uus on unustatud vana" raames teemapäevi aiandushuvilistele.


Jaanuarist aprillini toimuvad spetsialistide loengud eri aiandusteemadel püsilillekasvatusest mahepõllunduse ja viljapuude lõikuseni.



31. jaanuari teemapäeval räägitakse meest ja mesindussaadustest, 7. veebruaril püsililledest, 14. veebruaril kiviktaimla rajamisest. Märtsi ja aprilli teemad on tarbeaia rajamine, viinamarjade, elulõngade, sibullillede ja rooside kasvatamine.



Koolitused on avatud kõigile Pärnumaa elanikele, info ja registreerimine telefonidel 443 2691 ja 528 8225 või e-kirja teel aiandusmesindus@gmail.com. Infot saab Pärnu AMSi kodulehelt www.aiandusmesindus.ee.



Osalustasu on Pärnu AMSi liikmetele 80 ja ülejäänutele 100 krooni. Loengud toimuvad Pärnu AMSi saalis Allika 2a 11-15. Koolitust toetab kohaliku omaalgatuse programm. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles