Juhtkiri Isepäine Kihnu naine

Pärnu Postimees
Copy
Vastne rahandusminister Annely Akkermanni (esiplaanil) on näidanud ennast avatud ja valdkonnaga kursis oleva poliitikuna.
Vastne rahandusminister Annely Akkermanni (esiplaanil) on näidanud ennast avatud ja valdkonnaga kursis oleva poliitikuna. Foto: Mihkel Maripuu

Kas Annely Akkermanni ministriks nimetamine tuli avalikkusele ootamatult? Vastus oleks, et osaliselt. Ennem oli see hetkeline üllatus.

Akkermanni valmisolek vastutust võtta, sihikindlus ja põhjalikkus on paistnud silma nii omal ajal Kihnu valda juhtides, Pärnu linnas rahanduse abilinnapeana toimetades kui Pärnumaalt valitud rahvaesindajana riigikogus tegutsedes.

Kõnekad on tema mõni aasta tagasi Pärnu Postimehele antud intervjuus lausutud sõnad, et rahandusministri portfellist ta ära ei ütleks. Kuuldavasti on Akkermanni sobivust ministriametisse arutatud varemgi.

Akkermann on kodumaakonna ajakirjanikega suhtelmisel olnud alati väga avatud. Tema kommentaarid riigikogus toimuva kohta asjatundlikud ja kiired. Valdkonnad, nagu näiteks energia ja tuulepargid, on tal peensusteni selgeks tehtud ja vastused täpsed ja tabavad. Samuti pole põline kihnlane olnud riigikogus silmapaistmatu kohatäitja, vaid endale tähtsatel teemadel sõna võtnud, oma arvamust selgesti ja mõistetavalt väljendanud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles