Vallikäärus võiksid kontserdid nädalavahetusel keskpäeval olla

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsert Vallikäärus. Foto on illsutreeriv.
Kontsert Vallikäärus. Foto on illsutreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Üks kiri siin "Kirjanurgas" pajatas sellest, et ollakse vastu öörahu lühendamisele. Kui rääkida öörahuga seonduvast Pärnu Vallikääru piirkonnas, siis ei tohiks Pärnu Vallikäärus ilmselt üldse kontserdid õhtusel ajal olla, sest sealne kontsert kostub ju kesklinnas üpris kaugele.

Nali naljaks, aga Vallikääru piirkonnas elavate inimeste hulgas tuleks läbi viia küsitlus, et millised artistid kuuluvad nende lemmikute hulka ning kui ülevaade saadud, saaksid ka kontserdikorraldajad vastavalt kontserte paika panna. Vallikääru kandi rahvale meeldivad artistid võiksid esineda siis õhtul hilja ja öösel ning need kes lemmikute hulka ei kuulu- annavad oma kontserte päevasel ajal kui öörahu ei kehti.

Üks minu tuttav  kes elab Pärnus ja töötab ühes kaubanduskeskuses turvamehena, ütles et kui Pärnu Vallikäärus on kontsert, et see kostub siis tema elukohani ära. Kui kontsert juba nii kaugele kostub öisel ajal, siis mida peavad tegema Vallikääru läheduses elavad inimesed?

Vanal ajal olid kontserdid Pärnu Vallikäärus laupäeviti ja pühapäeviti päevasel ajal.

Meenub varasest noorusest "Vitamiini" kontsert mis oli ühel pühapäeval kell 12.00 suisa ning kestis tund aega. Mõistagi oli sel ajal "Vitamiini" solistiks meie tõeline ja alati särav roosiaia kuninganna Anne Veski.

Samas jällegi meenub kontsertetendus "Pese mu selga ehk Jüri Vlassov 100" ning ka seal esines Anne Veski. See kontsertetendus oli õhtul ja lõppes alles kella 23.30 paiku ning siis olin nii paika sättinud oma kontserdil käimise, et tellisin oma onu Torisse Leningradi bussile vastu, et sealt onuga koju sõita. Käiks ka nüüd kontserdil Pärnu Vallikäärus, aga hilised kellaajad ei sobi mulle sest hilisõhtul enam Torisse bussiga sõita pole võimalik ning Sindis elavaid tuttavaid ei taha ka tülitama minna, et öömaja paluda.

Kui kontsert olks Pärnu Vallikäärus nädalavahetuse päevadel keskpäeva paiku, oleks maainimestel parem kontserdil käia ning mured Vallikääru kandi elanikel öörahu osas jääksid ka vähemaks. Kontserdikorraldajad ehk mõtlevad selle peale?!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles