KK Pärnu kaotas kodusaalis TTÜ-le

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap.
Rannar Raap. Foto: PP

Korvpalliklubi Pärnu meeskond jäi Eesti mesitrivõistluste põhiturniiri tänavuse hooaja viimases kodumängus 65:83 alla TTÜ Korvpalliklubile.

Kohtumise esimene pool möödus tasavägiselt. Kui mängu alguses tehti skoori enamasti kordamööda, siis avaveerandi teises pooles sai kerge edu kodumeeskond Pärnu, kes oli esimese veerandaja lõppedes ees 18:13.

Teisel veerandil hakkas TTÜ tasapisi vahet vähendama. Alguses suutsid pärnakad nende rünnakuid vaigistada, kuid Tallinna meeskond tabas järjepanu korve. Poolaja viimastel minutitel olid kindlamad jällegi Pärnu mängijad. Puhkama mindi TTÜ minimaalsel eduseisul 34:33.

Teist poolaega alustas paremini KK Pärnu, kes läks kiirelt Toomas Raadiku ja Rannar Raapi korvidest juhtima. TTÜ ei saanud kolmandal veerandil alguses oma rünnakut käima ning meeskond viskas esimese korvi alles neljaminutilise mängu järel. Seejärel haaras TTÜ mänguohjad ja asus veerandi lõpuks juhtima 57:50.

Viimasel veerandil ei jätnud TTÜ Pärnule enam võimalust ja vormistas võidu tulemusega 83:65.

Pärnu resultatiivseim oli 20 punkti toonud Rannar Raap. Martin Paasoja ja Toomas Raadik viskasid 12 punkti.

TTÜ suurim skooritegija oli kuus kolmepunktiviset tabanud Kiur Akenpärg, kelle kontole jäi lõpuks 28 punkti.

Pärnu meeskonnal on turniiritabelis kolm võitu, millega ollakse ühel pulgal Valga korvpallikooli meeskonnaga.

Reedel, meistriliiga viimases voorus, kohtuvad Pärnu ja Valga meeskond omavahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles