Sportlastele jagati stipendiume

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: PP

Kultuuriminister Rein Lang määras esimesel poolaastal riikliku spordistipendiumi 68 sportlasele.

210 euro suuruse igakuise stipendiumi saavad Ott Tänak (autosport), Grete Treier (jalgrattasport), Künter Rothberg (juudo), Anna Iljuštšenko (kergejõustik), Marek Niit (kergejõustik), Grit Šadeiko (kergejõustik), Toivo Koovit (kulturism ja fitness), Anžela Voronova (laskmine), Karl-Martin Rammo (purjetamine), Raul Must (sulgpall), Kaisa Pajusalu (sõudmine), Jürgen Zopp (tennis), Aleksandr Latin (triatlon) ja Erika Kirpu (vehklemine).

 140eurose kuustipendiumi saajate hulgas on Pärnumaalt odaviskaja Liina Laasma, purjetajad Marjaliisa ja Elise Umb, sõudja Sten-Erik Anderson, veemotosportlane Ott Joala ja rannavõrkpallur Rivo Vesik.

Esitatud kandidaatide hindamisel arvestas komisjon eelkõige rahvusvahelistel tiitlivõistlustel saavutatud tulemusi, spordialaliidu seisukohti, sportlaste osalemist treening- ja võistlusprotsessis, nende professionaalset suhtumist eesmärkide saavutamisse ning sportlaste arengut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles