VIDEO Punane kaart nurjas Vapruse šansi avada meistriliigas punktiarve

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Vaprus on pidanud esimeses kahes matšis tunnistama vastase paremust. 
Pärnu Vaprus on pidanud esimeses kahes matšis tunnistama vastase paremust. Foto: Svetlana Tšižova

Tartu Tammeka ja Pärnu Vapruse vahelise jalgpalli meistriliiga teise vooru lahingus polnud kõik pealtvaatajad jõudnud veel istetki võtta, kui matši saatus oli suuresti otsustatud.

Vaprus pusis avavoorus koduväljakul Paide linnameeskonnaga ja suutis tiitlinõudlejale tunni jagu hambaid näidata. Siis murdsid külalised väravaluugid lahti ja hooaja esimene mäng lõppes Paide 3:0 võiduga. Tartul oli Pärnu mänguks juba silm peas: ehkki võõrsil Tallinna Kalevi vastu jäädi arvulisse vähemusse ja 0:1 taha, vormistas 1:1 lõppseisu penaltist Tammeka mullune suurim väravakütt Ahmed Basher.

Võrreldes avavooruga said Vaprad Karud Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakule joosta parimas koosseisus. Nimelt naasid vigastuspausilt kaks üliolulist lüli: mullu kõik 36 matši algusest lõpuni kaasa teinud keskkaitsja Uku Kõrre ja äärekaitsja Martin Käos. 

Igor Prinsi 4-5-1 formatsioonis võtsid veel koha sisse Ott Nõmm, Magnus Villota (kapten), Kevin Aloe, Kristjan Kask, Mathias Villota, Sander Kapper, Henri Välja, Enrico Veensalu ja Kevin Kauber.

Eelmine aasta kohtusid samad tiimid neli korda: Vapruse saagiks jäi kolm võitu ja viik. Kihlveokontorid andsid favoriidistaatuse siiski Tammekale: kodumeeskonna koefitsent oli 2,1 ja Pärnul 2,95.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles