Maadlejad pjedestaalil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlus.
Maadlus. Foto: Urmas Luik

Eesti juunioride meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses Pärnu spordihallis teenisid Pärnumaa sportlased neli pronksmedalit.

Spordiklubi Leo treenerite kasvandikest jõudsid pjedestaalile Paikuse poisid Madis ja Carl Heinmets vastavalt 55 ning 84 kilo kehakaalus.

Vändra maadlusklubis Suure Karu Pojad harjutavatest noormeestest pälvisid medali Mario Mägisalu (55 kg) ja Meelis Steinberg (96kg).

Jürgen Silling tuli 74 kiloste maadlejate seas viiendaks, Mikk Merila (96 kg) sai kümnenda, Rasmus Siinmaa (74 kg) ja Ülari Antsmäe (96 kg) 11. ning Arvi Karu (66 kg) 12. koha. Maakondade arvestuses tuli Pärnumaa neljandale kohale.

“Esimest korda Pärnu spordihallis toimunud maadlusvõistlus jättis nii sportlastele, treeneritele kui kohtunikele väga hea mulje,” ütles Leo spordiklubi eestvedaja Raiko Hiis. “Saime Eesti maadlusliidult lubaduse, et järgmisel aastal tuleb Pärnusse vähemalt üks tiitlivõistlus.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles