Tori vallas avati Rätsepa külaplatsil laste ronila

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori vallavanem Mart Vaiksaar laste ronila linti läbi lõikamas.
Tori vallavanem Mart Vaiksaar laste ronila linti läbi lõikamas. Foto: Hillar Kohv

1. juunil oli Lastekaitsepäev ning 2. juunil toimus Ritsu turismitalus MTÜ Rätsepa külaarendus Seltsi eestvedamisel Rätsepa küla elanike kokkutulek.

Kohal oli ka Tori vallavanem Mart Vaiksaar kes avas esmalt Rätsepa külaplatsi laste ronila, pidas pidulikult kõne ja lõikas lindi läbi ning lõikas ka igale lapsele lindi küljes rippuvaid komme.

2. juunil oli ilm vihmane ja jahe,  meenutades pigem sügist kui peagi saabuvat suve ja seetõttu toimus üritus peosaalis.

Kui lastele ronila avatud, lasti ka ronilast liugu alla ning liu tegi ka vallavanem Mart Vaiksaar. Kohe mindi edasi peoruumi kus oli laual tort ning muud toitu. Suurel ekraanil näidati filme Ritsu- Rätsepa tantsulava avamisest ja mullu suvel toimunud Ritsu Music Nighti kontserti tantsulaval.

MTÜ Rätsepa külaarendus Seltsi eestvedajad on Lembit Link ja Soomaa Kanuumatka- ja Saunakeskuse juhataja Heitti Sosi.  Sosi on ka Ritsu turismitalu peremees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles