Kala muutis päeva ilusaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsetatud lest.
Suitsetatud lest. Foto: EGERT KAMENIK/PM/EMF

Ikka on ju hea, kui on hoolitsevad töökaaslased, kes vahel toovad töö juurde midagi head maiustada. Eriti praegusel vaesel ajal kui paljud tööandajd ei jõua palka maksta ja Eesti riik nuumab Hispaania panku.

Nii tõi mu tubli töökaaslane ükspäev töö juurde kuivataud lesta, mida ta oli maitsestanud kilumaitseainega. Peab ütlema, et need kaks asja ei sobinud omavahel kokku, kuigi kala oli tegelikult päris hea ja sobiks ilmselt õlu kõrvale kuigi ma ise seda ei joo. Rohkem viina mees.

See pani mind mõtlema, kas praegu ka sadamas kala müüakse aga kahjuks oli seal laupäeval ainult kirbuturg, kust sai hea tahtmise juures ainult põdravorsti. Käisin ka turul aga sealnegi kaup ei pannud rõõmust kiljuma.

Maasiakilo oli 2 ja 3 euro vahel kes teab ehk läheb hind veelgi alla. Aga kuna mul päeval maasikate isu ei olnud, siis ei ostnud neid. Võtsin hoopis veidi suitsulesta viinuska kõrvale.

Seega tasus päev igati ära ja on ju tore, kui töökaaslased sind meeles peavad ja lõpuks saab viina võtta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles