Politsei hoiatab Häädemeeste ja Saarde valla elanikke varaste eest

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Pärnumaal, peamiselt Häädemeeste ja Saarde vallas on politsei teatel arvatavasti liikvel kurjategijad, kes varastavad majade kõrvalhoonetest.

Enamasti on varaste saagiks langenud tööriistad, nii elektrilised kui põllutööriistad. On esinenud juhtumeid, kus pererahvas on kodus ja samal ajal varastatakse kuur-kelder tühjaks, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Pärnu politseijaoskond paneb kodanikele südamele, et töö lõpetanud, tuleks oma murutraktorid, -niidukid, tööriistad paigutada kuuri luku ja riivi taha.

Samuti ei tohiks unustada vanametalli, mis kipub hoovinurkadesse kuhjuma ja on viimasel ajal populaarne vargusartikkel. Politsei soovitab metallivirnad kinni katta või viia metall kokkuostu.

Enne kodunt lahkumist või magama heitmist tuleks kontrollida, kas kõik sissepääsud teie valdustesse on suletud.

Politsei palub kõigil, kellel on infot eelnimetatud kohtades toime pandud varguste kohta, anda sellest  teada politsei hädaabinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles