Pärnus võiks sõita sooviliin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linlased on rahulolematud bussiliiklusega.
Linlased on rahulolematud bussiliiklusega. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Teatavasti sõidavad bussiliinid läbi linna. Laupäeval muudeti vana kord ära ja bussid pandi teistpidi käima.

Ilmselgelt osutas Pärnu linna valitsus suure karu teene kõigile kes sõidavad bussiga. Eriti kannatavad sellest loomulikult pensionärid. Nemad peavad käima turul. Noored ju ei pea rannas olema. Läbu võib teha ükskõik kus.

Nüüd aga ei oska mitte keegi bussiga sõita sest isegi bussi peatus on viidud teise kohta. Mu naaber ootas pühapäeval teatri juures pikalt bussi ja mitu bussi sõitis temast mööda. Võttis aega kuni naaber sai aru, et bussipeatus on ümber nurga. Siis ta läks sinna peatusesse ja ootas seal.

Kokkuvõttes on aru saada, et praegune bussisüsteem ei rahulda mitte kedagi. Peamiselt seetõttu, et bussid ei sõida enam mitte kuskile. Sest kui sa tahad nüüd kuskile sõita, pead minema teise bussiga.

Sellepärast võiks linnakodanike soovil sõita Pärnus sooviliin, mis viib inimesi sinna kuhu nemad tahavad. Praegu saab ju sõita ainult sinna, kuhu Toomas Kivimägi tahab.

Kindlasti peaks sooviliin sõitma turule, sest seal müüakse kala ja seal asub väga hea viinapood.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles