Pärnus saab septembri alguses bussiga tasuta sõita

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnaliinibuss. Foto on illustreeriv.
Pärnu linnaliinibuss. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS TAUL/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas anda laupäevast esmaspäevani Pärnu linna bussiliinidel tasuta sõidu õiguse kõikidele ühissõidukikasutajatele. 

Otsus anda septembri esimestel päevadel tasuta sõidu õigus kõigile on kujunenud traditsiooniks. Möödunud aastal rakendati tasuta sõidu õiguse andmist 4. septembril, autovabal päeval linnavalitsuse, MTÜ Kahe Silla Klubi ja  GoBus Pärnu koostööna.

Tänavu oleme tasuta sõidu aega pikendanud ühelt päevalt kolmele, hõlmates nii nädalavahetusel toimuvaid spordisündmusi kui ka kooli algust, teatas linnavalitsus.

„Soovime, et kooliteed alustavad õpilased, nende saatjad ja juba vanemate klasside õpilased ei peaks muretsema esimestel koolipäevadel sõidupileti pärast, vaid saaksid, arvestades olulisi muudatusi bussiliikluses, keskenduda nendel päevadel kõige sobivamat marsruuti pidi kooli ning koolist koju jõudmisele,“ ütles abilinnapea Romek Kosenkranius.

Tasuta sõidu õigus kehtib vaid Pärnu linna bussiliinidel ega kehti linnaümbruse ja linna lähiliinidel nr 40 ja 57.

Autovaba nädalavahetuse raames tagab Jaansoni jooksu korraldav Kahe silla klubi 2. septembril võistluskeskuses veel rattaparkla olemasolu jalgrattaga tulijatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles