Kreinini memoriaalil jäi võite kojugi

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnar Siinmaa jättis koju kolmanda koha auhinna.
Magnar Siinmaa jättis koju kolmanda koha auhinna. Foto: MK Leo

Pärnu teeneka maadlustreeneri Leo Kreinini XI mälestusturniiril kreeka-rooma maadluses Paikusel oli 107 osalejat Eesti ja Läti klubidest, võitjakarikaid jagus ka korraldajaklubile Leo ja Vändra klubile Suure Karu Pojad.

2001. aastal ja hiljem sündinute kuni 26 kg kaalus oli esimene Sander Tagu, kolmas Robin Mõtt, kuni 32 kg kaalus võitis Raimond Uibo, kuni 45 kg kaalus olid Robyn Paulberg ja Magnar Siinmaa (kõik SK Leo) teine ja kolmas.

Õpilaste vanuseklassi kuni 47 kg kaalus sai Helary Mägisalu (Vändra SKP) kolmanda koha, kuni 59 kg kaalus oli Randel Uibo teine, kuni 66 kg kaalus Tarvin Trussmann (mõlemad SK Leo) kolmas, kuni 100 kg kehakaalus kuulus Sander Sillingule (Vändra SKP) turniirivõit.

Juunioridest oli Carl Heinmets kuni 84 kg kaalus teine. Meeste klassis ei pidanud Leo maadlejad Argo Mitt (-74 kg), Janno Lamp (-96 kg), samuti Tapa mees Mihkel Allikmäe, kes sai raskekaallasena Leo Kreinini rändkarika, ennast higiseks ajama, sest olid oma kaalus ainsad võistlustele üles antud maadlejad. Naisigi tuli Kreinini memoriaalile vaid üks, tapalanna Olga Koroleva.

“Hooaeg pole veel õieti alanud, seepärast oli osavõtt veidi loid. Hiljem on aga teine probleem – kalender nii tihe, et pole võistlust kusagile panna,” kurtis maadlusklubi Leo president ja Kreinini memoriaali senine eestvedaja Raiko Hiis.

“Aga võistlusel, mille avas ja lõpetas Paikuse vallavanem, Eesti 1994. aasta raskekaalu vabamaadlusmeister Kuno Erkmann, näitasid meie klubi poisid Sander Tagu, Raimond ja Randel Uibo ning vändralane Sander Silling, et maadlusel on Pärnumaal tulevikku,” lisas Hiis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles