Teemaks on mehelikkus ja naiselikkus

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Paula Eberth.
Marina Paula Eberth. Foto: /www.holistiline.ee/marina.htm

Homme, 25. märtsil kell 18 peab Marina Paula Eberth Pärnus Strandi hotellis loengu teemal “Mäng meheliku ja naiseliku vahel”.


Marina Paula Eberth on psühholoogiamagister ja Taani Kuningriigi litsentsiga psühholoog-psühhoterapeut, kes tegeleb peamiselt holistilise psühhoteraapiaga.



1998. aastal asutas ta Kopenhaagenis holistilise teraapia instituudi (Holistic Therapy Institute), mille tegevust jätkab praegu Eestis.



Eberthi loengute ning kursuste teemad on keha ja vaimu ühendus, positiivne ellusuhtumine, loomingulisus, inimeste võimed ja kasutamata ressursid, pere- ja paarisuhted.



Täpsemat infot saab kodulehelt http://www.holistictherapy.eu.



Meeste ja naiste erinevused on teema, mis alati paljusid erutab. Naised ja mehed on ühiskonnas saanud varasemast võrdsemaks, aga kas see on toonud suhetesse rohkem armastust ja rahulolu?



Carl Gustav Jungi järgi on Anima naiselik alge või energia mehes, Animus on mehelik alge või energia naises.



Anima ja Animus on osa sellest mõjutusest, mis saadab meie igapäevast elu ja kujundab suhteid.



Ükskõik, kas me oleme teadlikud kollektiivse teadvusevälja ja arhetüüpide olemasolust või mitte, need mõjutavad meid ikkagi.



Mõnes mõttes oleme arhetüüpide mängukannid ja seda niikaua, kui me neid ei teadvusta ja nendega teadlikku koostööd ei tee.



Lektor palub kõigil kaasa võtta paberi ja kirjutusvahendi, et teha teste ja harjutusi.



Saal avatakse kell 17.30. Osalustasu on 100 krooni, võimalik on maksta ülekandega. Osalemiseks registreeruda aadressil parnu.otsijad@mail.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles