Novembris sündis Pärnumaal 66 last

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvastiku toimingute talituse juhataja Liis Rausk.
Rahvastiku toimingute talituse juhataja Liis Rausk. Foto: Urmas Luik

Novembris olid Pärnumaal peresündmuste statistika kohaselt jätkuvalt ülekaalus elu kurvema poole sündmused.

Pärnumaal registreeriti novembris kokku 66 sündi, neist 36 sünnikannet koostati maavalitsuses ja 30 omavalitsustes. Vastsündinutest oli poisse 35 ja tüdrukuid 31, teavitas Pärnu maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse juhataja Liis Rausk.

Maapiirkonna omavalitsustest oli kõige vastsündinute rikkam Audru vald, kus väljastati kaheksa sünnidokumenti. Kolm sünnikannet vähem koostati Sauga vallas ja viiest nime saanud väikesest vallakodanikust olid kaks ühe pere lapsed ehk ühe pere kaksikutest õde-venda.

Surmakandeid koostati novembris Pärnumaal 77, suri 43 meest ja 34 naist.

Abielusid sõlmiti maavalitsuses möödunud kuul 14 ja abielu lahutas viis paari.

Väljastati kuus positiivset nimemuutmise otsust.

2011. aasta novembris koostatud sünnikannete arv oli 64 ja surmajuhtumeid pandi kirja 75. Abielusid sõlmiti 22 ja lahutati 15 korral.

„Tänavu üheteist kuuga on Pärnumaal registreeritud 787 sündi, mis on paraku 32 võrra vähem, kui aasta tagasi,“ tõdes Rausk.

Registrisse kantud surmajuhtumite arv püsib mullusega võrreldes samas suuruses ehk 989.

Abielusid on sõlmitud 238 ehk viieteistkümne võrra vähem kui aastal 2011. Lahutuse kandeid koostati mullu ja tänavu üheteist kuuga vastavalt 121 ja 120.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles