Peaminister esines väärikatele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip saabub väärikate ülikooli esinema, teda tervitavad Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe ja projektijuht Mari Suurväli.
Peaminister Andrus Ansip saabub väärikate ülikooli esinema, teda tervitavad Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe ja projektijuht Mari Suurväli. Foto: Urmas Luik

Sanatooriumi Tervis klubi saalis kaikus aplaus, kui Pärnu väärikate ülikooli kuulajate ette astus minuti täpsusega kohale jõudnud peaminister Andrus Ansip pidama loengut teemal “Aktuaalsed teemad Eestis ja Euroopas”.

“Ilusat kevade algust kõigile,” soovis valitsusjuht ja hakkas teemat arendama väitest, et oleme Eestis keskendunud oma probleemide vaatlusele üsna isoleeritult ega aseta neid laiemalt Euroopa konteksti. Aga kui asetaksime, veenduksime, et Eestis on läinud asjad heas ja õiges suunas. Seda kinnitab Euroopa Liidu riikidest kõige kiirem majanduskasv. Kuigi palgad ja pensionid kasvavad koos majandusega, ei saa nende tõusu suhtes veel illusioone luua.

Ligi 350 väärikat kuulajat olid nagu üks kõrv, sest kes siis palga- või pensionitõusu ei ootaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles