Pärnakad avaldasid kokaraamatu

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragne Värk. Andra Kalda.
Ragne Värk. Andra Kalda. Foto: PP

Pärnakaist toidublogijad Ragne Värk ja Andra Kalda andsid välja pisut teistmoodi kokaraamatu, nimelt on seal söögitegemise soovitused ühendatud taaskasutuse nippidega.

Sel nädalal müügile ilmunud raamatu “Retseptisahtel käsitöökapis” läbivaks ideeks nimetab Värk kiirust ja lihtsust. “Ei ole raskesti kättesaadavaid koostisaineid ega pikki tunde köögis askeldamist nõudvaid retsepte. Ükskõik, millises Eesti paigas elav inimene saab oma kodupoest vajaminevad komponendid kätte,” rääkis ta. “Oleme püüdnud raamatu kokku panna nii, et see oleks arusaadav ka inimesele, kes tavaliselt ei viitsi või ei oska kokata.”

Raamatu idee hakkas idanema eelmise aasta alguses, kui kokkamishuvilistel naabrinaistel tekkis kohvitassi taga istudes aina uusi mõtteid ja ideid. Nii saigi kevadel asi otsustatud ja järgnev aasta kulus raamatu kirjutamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles