Päästjad tõid kaldale paadiga Pärnu jõel triivinud kalamehe

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad tõid laupäeva õhtul kaldale paadiga Pärnu jõel triivinud kalamehe.
Päästjad tõid laupäeva õhtul kaldale paadiga Pärnu jõel triivinud kalamehe. Foto: Lääne päästekeskus

Häirekeskus sai teate Pärnu jõel Tammiste hooldekodu kandis triivivast paadist laupäeva õhtul kell 20.34, teataja sõnul võis paadis olla ka inimene.

Sündmuskohale jõudes suundusid päästjad jõele kõnealust paati otsima. Õige pea leidsid päästjad Tammiste lähedal jões sihitult liikuva kummipaadi, milles tukkus mees, kes kõnetamisel oli ebaadekvaatne. Päästjad aitasid mehe koos tema veesõidukiga päästepaati ja transportisid ta kaldale, kus mees anti kiirabile kontrolliks, teatas Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Kiira Udu.

Kalamehe paadis ei olnud nõuetekohast päästevarustust, mees ei kandnud paadisõidul päästevesti, kuid paadist võis leida erinevaid alkohoolseid jooke.

Päästeamet tuletab vastu suvehooaega meelde, et paadisõidule minnes varustage alati paat vajaliku turvavarustusega, paadis kandke päästevesti ning veekogule minge  ainult kaines olekus. Enne veeretkele minekut andke oma lähedastele teada, kuhu ja kauaks lähete ning võimalusel kutsuge keegi endaga kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles