Line-tantsijate festival möödus mõnusas õhkkonnas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati rõõmsad line-tantsijad nautisid Pärnus toimunud festivali täiel rinnal.
Alati rõõmsad line-tantsijad nautisid Pärnus toimunud festivali täiel rinnal. Foto: Ants Liigus

Nädalavahetusel Pärnus toimunud Eesti line-tantsijate tänavune festival möödus korraldajate ütlust mööda suurepärases festivalimeeleolus ja osalejate tagasiside on näidanud, et tantsijad läksid suvepealinnast koju märkimisväärse muljepagasiga.

Festivali korraldaja Kaie Segeri jutu järgi polnud festival seekord nii rahvarohke kui varasematel aastatel, kuid selle võrra intiimsem ja meeleolukam. Oma osa mängis see, et tänavu ei püütud purustada mingeid rekordeid, vaid tunti rõõmu kantrimuusikast ja -tantsust, nauditi üksteise seltskonda.

Omamoodi vahva juhus oli, et laupäevane festivali avarongkäik kujunes mitme ürituse kokkulangemisel tavapäratuks. Nimelt helistati päev enne Segerile Lääne päästekeskusest murega, ega samal ajal toimuv päästetehnika paraad hakka line-tantsijate ühisrivi segama. Lõpuks lepiti kokku, et Port Arturi juurest koos puhkpilliorkestriga Vallikääru aasale liikunud päästetehnikale haakusid Rüütli platsilt sappa lõbusad line-tantsijad, kes läksid Steineri aeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles