Egon Kaur: Viru rallil on mõnus sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur.
Egon Kaur.
Homme ja ülehomme kihutavad Eesti ja lähinaabrite autospordiässad Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil Viru rallil. Rallisõitja Egon Kaur,
kuidas teile Virumaa ralliteed meeldivad?

Viru rallit olen alati nautinud, eriti hästi istuvad mulle käänulised metsavahelised kruusateed, mis nõuavad maksimaalset tähelepanu ja head sõidutehnikat. Pikad ja sirged lõigud ei paku pinget.



Sel aastal ootab Kehala paarisrajale sõites meid ees üks võimas trampliin, mis kuulu järgi pidi auto poolesaja meetri kaugusele lennutama. Trampliinid ei pruugi kõigile sõitjatele eriti meeldida, kuid publikuhuvi arvestades on need kindlasti vajalikud.



Kus on kõige parem rallit jälgida?


Pealtvaatajad saavad väga hea ülevaate sõitjatest uuenenud Kehala paarisrajal, kus korraga peaks olema näha kolme autot.



Ralli pidulik start on homme kell 18 Rakvere keskväljakul ja esimesel päeval sõidame 14 kilomeetrit kiiruskatseid. Laupäeval algab võistluspäev kell 8.30 ja sõita tuleb kokku ligi 80 kilomeetrit kiiruskatseid. Kell 14.20 stardivad esimesed võistlejad viimasele kiiruskatsele Kehalas ja võitjad kutsutakse poodiumile Rakvere keskväljakul kell 16.



Kes on teie kõige tõsisemad konkurendid?


Tõsiseltvõetavaid konkurente on meie klassis ligi kümne ekipaaži jagu, kõige teravamad neist on kahtlemata Ott Tänak - Raigo Mölder, Priit Saluri - Indrek Lepp, Margus Murakas - Jaago Kuriks ja Aigar Pärs - Kristo Kallas.



Sõidate kaardilugeja Erik Lepiksoniga esimest hooaega. Kuidas koostöö uue paarimehega laabub?


Hästi laabub, kui nii temal kui minul on arengumaad veel palju. Ütleksin nii, et mehed on heas konditsioonis ja Soome ralli järel põhjaliku ülevaatuse läbi teinud võistlusauto sõidukorras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles